Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.02.2022

VIP-event Belle @ Sphinx Cinema Gent

door Vertigo

In het echte leven is Suzu een onzekere tiener die in een afgelegen bergstadje woont met haar vader. In de online wereld van U verandert ze echter in Belle, een muzikaal icoon met meer dan vijf miljard volgers. Het is een moeilijk dubbelleven voor de verlegen Suzu. Bovendien neemt haar bestaan een onverwachte wending wanneer Belle De Draak ontmoet, een even fascinerend als angstaanjagend wezen.

Belle is de nieuwe animeparel van Mirai-maestro Mamoru Hosoda, waarin het eeuwenoude sprookje De schone en het beest een hypermoderne twist krijgt.

Op maandag 14 februari organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Belle in Sphinx Cinema Gent. Wil je erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op Twitter, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: