Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.02.2020

Avant-première Beanpole @ BUDA Kortrijk

door Vertigo

De inwoners van Leningrad kampen met posttraumatische stress na de Tweede Wereldoorlog. De verpleegster Iya worstelt ermee net zoals velen. Zeker wanneer haar vriendin Masha van het front terugkeert.

Het Russische Beanpole vertelt een beeldschoon, indringend, pakkend en psychologisch complex verhaal over twee Russische vrouwen net na WO II.

Op dinsdag 10 maart organiseert Vertigo met dank aan September Film een avant-première van deze meeslepende Cannes-hit in Kunstencentrum BUDA in Kortrijk.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: