Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.03.2019

Avant-première At Eternity’s Gate @ UGC Toison d’Or

door Vertigo

In At Eternity’s Gate volgen we de legendarische, Nederlandse schilder Vincent van Gogh tijdens zijn laatste levensjaren in de Provence, gevangen tussen zijn tomeloze creativiteit en innerlijke demonen.

At Eternity’s Gate is de nieuwste film van regisseur/schilder Julian Schnabel, die eerder ook al biopics over Jean-Michel Basquiat en Reinaldo Arenas maakte. In de hoofdrol schittert een terecht Oscargenomineerde Willem Dafoe.

Op vrijdag 5 april organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van dit meeslepende drama in UGC Toison d’Or in aanwezigheid van regisseur Julian Schnabel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event At Eternity's Gate
Bezig met versturen

 

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.