Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.12.2019

Avant-première All of Us @ UGC Mechelen

door Vertigo

Huisvrouw Cathy heeft nog maar enkele maanden te leven en komt in een zelfhulpgroep van terminale patiënten terecht. Ze besluit bovendien haar gezin niet in te lichten over haar toestand, maar heeft wel een plan. Zo wil ze dat haar zus haar rol als vrouw en moeder na haar door overneemt, maar die ziet dat niet zitten.

All of Us is de nieuwste film van scenarist-regisseur Willem Wallyn. Hij vertelt een verhaal over het leven, de liefde en afscheid nemen, doordrenkt met zowel drama, hoop als humor. Hij wist zich daarbij een topcast met onder meer Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Tom Vermeir en Bruno Vanden Broecke te verzamelen.

Op vrijdag 3 januari organiseert Vertigo met dank aan Lumière een avant-première van deze aandoenlijke dramady in UGC Mechelen, in aanwezigheid van regisseur Willem Wallyn.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.