Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.12.2019

Avant-première Adoration @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Adoration draait rond de 14-jarige Paul, een echte dromer. Hij woont samen met zijn moeder, die werkt in een psychiatrische instelling. Wanneer tijdens de zomervakantie het schizofrene tienermeisje Gloria opgenomen wordt als patiënte, wordt Paul halsoverkop verliefd. Hij helpt haar ontsnappen en samen zetten ze het op een lopen.

Adoration is een sprookjesachtige roadmovie van regisseur Fabrice du Welz. Deze mysterieuze liefdesthriller is, na Calvaire en Alléluia, het derde en laatste luik van zijn Ardennentrilogie.

Op donderdag 9 januari organiseert Vertigo met dank aan Imagine Film Distribution een avant-première van deze intrigerende prent in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.