Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.12.2022

Avant-première 4K-restauratie Mulholland Drive @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Mulholland Drive vertelt het verhaal van Betty Elms die naar Hollywood trekt in de hoop er een filmcarrière uit te bouwen. Daar ontmoet ze een vrouw die aan een verkeersongeluk ontsnapt is met een tas vol geld, maar zonder geheugen. Betty besluit de dame te helpen en samen beginnen ze aan een bizarre zoektocht naar de waarheid.

David Lynch’ pièce de résistance uit 2001 keert terug naar het grote scherm in een schitterende 4k-restauratie. Op dinsdag 20 december organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van Mulholland Drive in Cinema Lumière Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.