Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

28.04.2019

Ant-Man-acteur Paul Rudd bespreekt anale Avengers-theorie

door Vertigo

In de aanloop naar Avengers: Endgame stak een theorie op om Thanos (Josh Brolin) te verslaan. Het idee was dat Ant-Man (Paul Rudd) klein zou worden en in Thanos’ anus verdwijnen. Vervolgens zou hij zich vergroten en de schurk uiteen doen knallen.

“Dat lijkt mij vergezocht,” zei Rudd die op de hoogte is van de theorie. Brolin reageerde dan weer door Thanos’ achterste te beschrijven als een “prachtige, purperen perzik”.

Rudd vertelde ook hoe het voelde om tot het Marvel Cinematic Universe toe te treden. “Toen ik in de jaren veertig begon met acteren,” grapte hij, een verwijzing naar zijn eeuwig jonge looks, “werden er nog niet zo veel superheldenfilms gemaakt. Het genre was toen nog niet zo populair.”

Ant-Man is één van de latere toevoegingen aan het MCU en Rudd vergeleek het met zijn rol in Friends, de tv-reeks waar hij pas naar het einde toe in meespeelde. “In beide gevallen ging het over een vaste en wereldberoemde groep mensen,” zei hij. “Ik had telkens het gevoel dat ik te laat was komen opdagen. Ik wou niet in de weg lopen en keek verbaasd om me heen.”

Bron: IndieWire