Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.09.2021

Andrew Garfield openhartig over Spider-Man-comebackgeruchten

door Vertigo

Andrew Garfield blijft hardnekkig ontkennen dat hij in Spider-Man: No Way Home een comeback maakt als zijn versie van Peter Parker uit The Amazing Spider-Man-films.

“Ik begrijp waarom mensen het concept zo geweldig vinden omdat ik zelf een fan ben,” zegt Garfield. “Het is sterker dan jezelf om je coole scènes en momenten in te beelden.”

De acteur benadrukt echter dat hij niet bij Spider-Man: No Way Home betrokken is voor zover hij weet. “Ik weet dat ik niets kan zeggen waardoor mensen overtuigd zullen zijn dat ik niet terugkeer,” vervolgt hij. “Wat ik ook zeg, ik ben eraan voor de moeite. De film zal ofwel enorm teleurstellend, ofwel enorm opwindend zijn.”

Garfield blikt tevreden terug op zijn rol als Spider-Man en zijn samenwerkingen met tegenspeelsters Emma Stone, Sally Field en producente Amy Pascal. “Amy was een moederfiguur voor me,” zegt de acteur.

“We maakten ruzie, maar uiteindelijk hielden we heel veel van elkaar,” vervolgt hij. “We probeerden zoveel mogelijk compromissen te sluiten tussen wat ik uit de rol wilde halen en wat zij als studiohoofd van me verwachtte.”

Bron: The Playlist

Lees meer over: