Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.05.2021

Andrew Garfield liep naakt door Hollywood met een voorbinddildo voor sociale media-satire Mainstream

door Vertigo

Voor een scène in Mainstream, een sociale media-satire van Gia Coppola (Palo Alto), liep hoofdrolspeler Andrew Garfield naakt met een voorbinddildo door Hollywood tot grote verrassing van de nietsvermoedende omstaanders.

“Het leek wel een rollercoaster,” zegt Garfield die een YouTube-ster à la Jake Paul speelt in de film. “Eerst wilde ik het niet doen. Ik dacht dat ik ging overgeven of sterven.”

Coppola sloeg het tafereel gade vanuit een busje en kwam Garfield na de eerste take tegemoet om hem op te pikken. “Ze zei dat ik het geweldig had gedaan en vroeg me om in te stappen,” zegt de acteur. “Ik wilde echter nog vijf takes draaien.”

De regisseuse was niet verrast. “Oorspronkelijk zou Andrew gewoon vleeskleurig ondergoed dragen dat we zouden censureren,” zegt ze. “Andrew stelde echter voor om met een grote voorbinddildo te werken. Volgens mij vond hij het een bevrijdende ervaring.”

“Uiteindelijk sterven we allemaal,” zegt Garfield. “Ik vroeg me af wat ik met mijn leven wilde doen en kwam tot de conclusie dat ik er op mijn sterfbed geen spijt van wil hebben dat ik niet in Hollywood heb rondgelopen met een voorbinddildo.”

Bron: IndieWire