Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.10.2019

Adam Sandler in elkaar geslagen ter voorbereiding op Uncut Gems

door Vertigo

Josh en Benny Safdie hebben uitgelegd waarom Adam Sandler volgens hen de geknipte keuze was om de hoofdrol in hun nieuwe film Uncut Gems te vertolken.

“We zijn opgegroeid met zijn werk,” zegt Josh Safdie. “Zoals elke komiek heeft hij een ongelooflijk gevoel voor timing en dat was nodig voor deze rol.”

“Iedereen moet gewoon maar eens aanvaarden dat hij een geweldige acteur is en de enige die iconische films zoals Happy Gilmore zou kunnen gemaakt hebben,” vervolgt hij.

Om hem klaar te stomen voor de rol lieten de Safdies hun ster door drie mannen in elkaar slaan zodat hij zou voelen wat het hoofdpersonage doormaakt.

“Ze hebben mij goed toegetakeld en mij vanuit misschien wel 120 verschillende hoeken geslagen,” zegt Sandler en Benny Safdie voegt er aan toe dat hij er door alle blauwe plekken op zijn armen uitzag als een jachtluipaard.

Sandler zou echter graag nog eens samenwerken met de twee broers. “We praten er voortdurend over,” zegt hij. “Ze zijn ongelooflijk goed in hun vak, maar wilden het zelf niet over hun toekomst hebben. Ze waren heel gefocust.”

Bron: The Playlist