Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

22.11.2021

Duizelingwekkende dosis The Matrix Resurrections-posters online

door Vertigo

The Matrix Resurrections haalt op 22 december de Belgische zalen en in de VS wordt de eerste Matrix-film op 7 en 8 december voor het eerst in IMAX vertoond.

Na de minder goed ontvangen The Matrix Resurrections-poster die vorige week online verscheen, zijn er nu een aantal internationale posters en een reeks character posters verschenen.

Daarnaast onthult The Matrix Resurrections-coscenarist David Mitchell dat de fourquel zich niet alleen van de vorige drie delen in de reeks zal onderscheiden, maar ook van andere blockbusters.

“Het is een heel goede film,” zegt Mitchell. “Ik kan je niet zeggen waarover hij gaat, maar het is zeker en vast geen gewoon vervolg. Hij staat op zich en is op bijzonder ingenieuze wijze verweven met zijn drie voorgangers.”

Mitchell noemt The Matrix Resurrections een ‘prachtige, bizarre creatie’. “We zijn er ook in geslaagd om een paar dingen te doen die we normaal niet in actiefilms te zien krijgen,” voegt hij eraan toe. “De film verdraait de regels van blockbusters.”

 

Bron: IndieWire, Collider, Dark Horizons

Lees meer over: