Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

19.05.2021

Trailer-time: Horrortrilogie, Aretha Franklin-biopic en Loki-spot

door Vertigo

Fear Street

Netflix pakt in juli uit met Fear Street, een trilogie horrorfilms naar de gelijknamige boekenreeks van R.L. Stine, en heeft een teaser gedeeld.

Het drieluik bestaat uit Fear Street Part 1: 1994, Fear Street Part 2: 1978 en Fear Street Part 3: 1666. De films werden ingeblikt door Leigh Janiak, de regisseur van de warm onthaalde horrorfilm Honeymoon, en verschijnen respectievelijk op 2, 9 en 16 juli.

Fear Street draait rond een groep tieners die in 1994 ontdekken dat de enge gebeurtenissen waardoor hun dorpje Shadyside al generaties wordt geteisterd mogelijk aan elkaar gelinkt zijn. De trilogie duikt vervolgens in de geschiedenis van Shadyside.

Respect

De Aretha Franklin-biopic Respect haalt op 11 augustus de Belgische zalen en ondertussen is de trailer van de film met Jennifer Hudson als de Queen of Soul verschenen.

Respect is het regiedebuut van Liesl Tommy en de cast bestaat verder uit onder meer Forest Whitaker, Marlon Wayans (Scary Movie), Audra McDonald (Beauty and the Beast), Marc Maron (Joker) en Mary J. Blige (Mudbound).

Loki

Onlangs verscheen een poster van de Marvel-reeks Loki waarop een mysterieuze tekenfilmfiguur in de vorm van een klok te zien was en nu staat een spot online waarin het personage wordt voorgesteld.

Het gaat om Miss Minutes aka de mascotte van de Time Variance Organization, een organisatie die de verschillende tijdlijnen van het multiverse in de gaten houdt en waarmee Loki (Tom Hiddleston) het aan de stok krijgt. Loki is vanaf 9 juni te zien op Disney+.

Bron: The Playlist, The Playlist

Lees meer over: