Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

02.07.2020

Wedstrijd Expo Filmfestival Oostende: Het wonder is geschied!

door Vertigo

Het wonder is geschied! is een eigenzinnige reflectie op het bijzondere parcours van de Vlaamse cinema van de 21e eeuw.

Van 11 juli tot 11 oktober 2020 wandelt u in Fort Napoleon in Oostende doorheen twintig jaar nieuwe Vlaamse filmgeschiedenis aan de hand van kunst, artefacten, kledij, beeld & klank.

Tien toonaangevende grafische kunstenaars brengen hun interpretatie van evenveel instant Vlaamse filmklassiekers. Daarnaast laat ook stylist Cleo Baele haar licht laten schijnen over twintig jaar nieuwe Vlaamse film aan de hand van twintig paspoppen.

Tal van regisseurs doken dan weer in hun archief op zoek naar markante attributen die een centrale rol speelden in hun films en ook hun meest opvallende filmprijzen worden tentoongesteld.

Wil je graag naar deze expo? Dat kan, want wij mogen enkele duotickets weggeven. Vul het onderstaande formulier in en mogelijk ontvang je wel een code om je tickets te reserveren!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”738″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.