Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.11.2018

Wordt Avengers 4 de langste Marvelfilm ooit?

door Vertigo

Tijdens de opening van zijn restaurant Duello heeft regisseur Joe Russo enkele vragen beantwoord over de vierde Avengers-film. Hij en zijn broer Anthony zijn bezig met de montage en hebben nog het leeuwendeel van de visual effects voor de boeg. Ook de soundtrack van Alan Silvestri staat nog in zijn kinderschoenen.

Joe Russo onthulde ook dat de film momenteel drie uur lang is. “We zullen zien of dat zo blijft,” voegde hij eraan toe. “De inzet is sowieso nog hoger dan in Avengers: Infinity War of om het even welke Marvel-film tot nu toe.” Of we nog voor het einde van het jaar een trailer mogen verwachten, wilde hij echter niet kwijt.

Ook Captain America: The Winter Soldier, de eerste Marvel-film van de Russo’s, kwam ter sprake. “Het verhaal van de film werd verdergezet in Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War en krijgt nu een vervolg in de vierde Avengers-film,” zei hij. “Alles is begonnen met The Winter Soldier waarmee we een nieuwe wind door het Marvel Cinematic Universe deden waaien.”

“We vinden het belangrijk om het verhaal telkens weer op zijn kop te zetten,” vervolgde hij. “Op die manier kan je het publiek verrassen en anders doen nadenken over de toekomst van het Marvel-universum.”

Bron: The Playlist