Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.11.2017

Wonder Woman heeft een boodschap voor alle misogyne seksisten

door Vertigo

Tijdens een video-interview waarbij Justice League-sterren Gal Gadot en Ezra Miller elkaar aan de tand voelden, ging Wonder Woman-ster Gadot plots de serieuze toer op met een boodschap voor alle misogyne seksisten:

Daarnaast raakte bekend dat de bioscooprelease van Wonder Woman 2 enkele weken vervroegd is en dus op 30 oktober in de Belgische zalen te zien zal zijn.

Justice League-producent Charles Rover vertelde op zijn beurt dat Joss Whedon zo’n 15 tot 20 procent van het superheldenonderonsje heeft aangepast: “80 tot 85 procent van wat je te zien krijgt, werd gefilmd door Zack Snyder.”

Last but not least: Whedon focuste zich tijdens de reshoots onder meer op de seksuele spanning tussen Bruce Wayne en Diana Prince. Eerder werd er in Batman v Superman al gehint naar de aantrekkingskracht tussen de twee superhelden en ook op het einde van Wonder Woman zagen we dat de twee een sterke band hebben.

Het is dan ook geen verassing dat de spanning tussen de Batman en Wonder Woman verder wordt uitgewerkt in Justice League. Ben Affleck liet eerder al optekenen de film hem de kans gaf om Batmans relatie met de rest van het team uit te diepen: “Het gegrap met Flash hoort daarbij, maar de spanning met Wonder Woman natuurlijk ook.”

Bron: EW