Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.02.2021

Wesley Snipes gaat Blade-concurrentie aan met ‘Blade-Killer’-project

door Vertigo

Wesley Snipes vertolkte de hoofdrol in Blade, Blade II en Blade: Trinity, maar is niet betrokken bij de Blade-reboot met Mahershala Ali in de hoofdrol.

Snipes geeft de reboot zijn zegen en werkt ondertussen aan zijn eigen actiefilm met bovennatuurlijke elementen die hij de ‘Blade-Killer‘ heeft gedoopt.

“Tijdens de opnames van de Blade-trilogie had ik slechts een witte gordel,” zegt Snipes, die verschillende gevechtssporten beoefent. “Wacht maar tot je ziet waar ik met een zwarte gordel toe in staat ben. De Blade-films zullen erbij verbleken.”

Volgens Snipes speelt het ‘Blade-Killer‘ project zich af in een wereld waarin mensen van gedaante kunnen veranderen en komt er bij het verhaal ook tijdreizen kijken.

Verder zegt Snipes dat niet alleen zijn eigen vechtkunsten sinds de Blade-trilogie verbeterd zijn, maar dat ook de technologie veel verder staat.

“Sommige dingen die voor de Blade-franchise werden uitgevonden, zijn nu de norm voor Marvel- en andere actiefilms,”  zegt hij. “Dankzij nieuwe technologie kun je nu veel meer doen dan vroeger.”

Bron: IndieWire

Lees meer over: