Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

21.05.2019

Welk advies gaf Superbad-acteur Jonah Hill aan zijn zus voor Booksmart?

door Vertigo

Lady Bird-actrice Beanie Feldstein is in de voetsporen van haar broer Jonah Hill getreden. Ze speelt namelijk mee in de tienerkomedie Booksmart en kreeg daarvoor advies van de Superbad-ster.

Superbad is een geweldig voorbeeld van een echte vriendschap,” zei Booksmart-regisseuse Olivia Wilde. “Jonah vertelde Beanie dat hij en zijn tegenspeler Michael Cera heel veel tijd met elkaar doorbrachten tijdens de shoot.”

“Jonah gaf zijn zus het advies om met mij hetzelfde te doen,” voegde Feldsteins tegenspeelster Kaitlyn Dever eraan toe. De twee besloten dan ook om samen te wonen zolang ze de opnames aan de gang waren.

Het enige nadeel is dat ze volgens Wilde nu niet meer samen over straat kunnen lopen. “Net zoals met Jonah en Michael het geval was, zal jullie geen rust gegund worden,” zei ze. Ook daar had Hill echter een oplossing voor.

“Na Superbad stonden Michael en Jonah op om drie uur ’s morgens om samen een wandelingetje te maken,” zei Feldstein. “Ze konden namelijk niet met elkaar gezien worden.”

Bron: EW