Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.10.2019

Wedstrijd X-Men: Dark Phoenix

door Vertigo

Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey in Dark Phoenix, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer de controle verliest, moeten de X-Men hun krachten bundelen en het opnemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: een teamlid!

In X-Men: The Last Stand kwamen al elementen terug uit de donkere keerzijde van Jean Grey, maar in X-Men: Dark Phoenix gaat debuterend cineast Simon Kinberg daar veel dieper op in. De vaste gezichten zijn weer van de partij, maar het is Game of Thrones-actrice Sophie Turner die indruk maakt in de titelrol.

Deze nieuwe episode in de X-Men-franchise past wel bij alle andere episodes in je verzameling? Wij geven enkele blu-ray’s weg, dus vul het onderstaande formulier en wie weet, belandt er wel eentje in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray X-Men: Dark Phoenix
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.