Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.09.2019

Wedstrijd The Report @ Film Fest Gent 2019

door Vertigo

Senaatslid Daniel Jones krijgt de lastige taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Hij komt met bewijzen van onmenselijke martelpraktijken die de CIA jarenlang onder de mat heeft geveegd, maar stuit op heel wat weerstand wanneer hij dat rapport wil publiceren. Scenarist-regisseur Scott Z. Burns balt een decennium politieke intriges samen in een meeslepende dossierthriller, waarin Adam Driver andermaal zijn veelzijdig acteertalent tentoon mag spreiden.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Report op 15 oktober om 22u15 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Wedstrijd FF Gent - The Report
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.