Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.05.2019

Wedstrijd The Hate U Give

door Vertigo

Starr Carter voelt zich voortdurend tussen twee wereld geslingerd. Ze zit op een privéschool waar ze allemaal blanke klasgenoten met rijke ouders heeft, maar woont zelf in een arme, zwarte wijk. Dit wankele evenwicht wordt definitief verstoord wanneer Starrs jeugdvriend voor haar ogen wordt neergeschoten door een blanke politieagent.

In het aangrijpende tienerdrama The Hate U Give, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Angie Thomas, probeert het hoofdpersonage Starr in een samenleving waar racisme, vooroordelen en geweld de orde van de dag zijn, haar waarheid te vertellen. Het resultaat is een eyeopener voor jong en oud.

Wij mogen enkele Blu-ray’s van de film weggeven. Wie dus graag een stomp in de maag krijgt, één tip: het onderstaande formulier invullen om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Hate U Give
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.