Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.05.2019

Wedstrijd The Favourite

door Vertigo

De door allerhande kwaaltjes geplaagde koningin Anne regeert in de 18e eeuw over Engeland en wordt achter de schermen bijgestaan door haar vertrouwelinge Lady Sarah, hertogin van Marlborough. De positie van Lady Sarah bij de koningin komt echter op losse schroeven te staan door de komst van haar jongere nicht Abigail, die al snel in de gratie van Queen Anne komt.

Voor zijn atypische kostuumdrama The Favourite verzamelde Yorgos Lanthimos een vrouwelijke topcast met onder meer Emma Stone, Rachel Weisz en Olivia Colman. Noem dit gerust het eigenzinnige nichtje van Dangerous Liaisons. Deze voorjaarstopper is vanaf heden verkrijgbaar op home entertainment en wij geven enkele Blu-ray’s weg. We doen trouwens niet aan favoritisme, iedereen die het onderstaande formulier invult, maakt evenveel kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Favourite
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.