Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

23.08.2019

Wedstrijd The Curse of La Llorona

door Vertigo

In het Los Angeles van de jaren zeventig gaan de sociale werker Anna en twee kinderen gebukt onder een schijnbaar bovennatuurlijke vloek. Hun enige hoop is een afvallige priester die er mystieke praktijken op nahoudt. Zullen ze ontsnappen aan de gruwelijke razernij van La Llorona?

The Curse of La Llorona is een recente toevoeging aan het huiveringwekkende The Conjuring-universum. Angsthazen zetten het dus maar beter op een lopen bij deze portie occulte horror.

Je bent nog niet gaan lopen? Dan ben je vast wel geïnteresseerd in één van de blu-ray’s die we weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken en misschien valt er wel zo’n vloek in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Curse of La Llorona
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.