Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.03.2020

Wedstrijd Terminator: Dark Fate

door Vertigo

Sarah Connor komt 27 jaar na de gebeurtenissen uit Terminator 2: Judgement Day in contact met de jonge Mexicaanse Dani en haar mens/cyborg-bodyguard Grace, die achtervolgd worden door een geavanceerde en onverwoestbare terminator. De drie dames lijken niet opgewassen tegen deze superrobot, maar dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.

Voor Terminator: Dark Fate kwam James Cameron opnieuw aan boord als producer. Het resultaat is een genderswitchvariant op Terminator 2, waarin evenwel ook plaats is voor een optreden van trouwe Terminator-rots Arnold Schwarzenegger.

Wil je dit nieuwste deel in de franchise graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Terminator: Dark Fate
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.