Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

23.06.2017

Wedstrijd Split

door Vertigo

Kevin (James McAvoy) lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en toonde reeds 23 verschillende identiteiten aan zijn psychiater. Een 24e is op komst en dat zullen we geweten hebben. Het betreft namelijk een demonisch supermonster dat alle andere persoonlijkheden wil overnemen én Kevin alvast aanzet tot het kidnappen van drie tienermeisjes.

Met Split haalt thriller-maestro M. Night Shyamalan eindelijk terug het niveau van vroege titels als The Sixth Sense en The Village en haalt hij het beste boven naar boven in X-Men-ster James McAvoy!

Wij mogen enkele Blu-ray’s wegschenken van deze clevere nagelbijter. Het enige wat je moet doen om kans te maken op eentje, is dit formulier invullen. Eenmaal volstaat trouwens!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op sociale media!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!