Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.04.2019

Wedstrijd Spider-Man: Into the Spider-Verse

door Vertigo

Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, wordt op een dag door een spin gebeten en ontwikkelt hierdoor superkrachten. Hij wordt Spider-Man, maar ontdekt al snel dat hij die titel niet exclusief draagt. Samen met verschillende Spider-Men uit andere universa neemt hij het op tegen de oppervillain Kingpin.

De animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse sleepte de Oscar voor Beste Animatiefilm in de wacht en dat is honderd procent verdiend. Deze creatie van de breinen achter The Lego Movie en 21 Jump Street blinkt uit door zijn grensverleggende visuele stijl én geweldige humor.

Wil je dit bijzondere web graag van nabij bestuderen? Dat kan, want wij geven enkele Blu-ray’s weg. Graag het onderstaande formulier invullen en liefst enkel in dit universum!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Spider-Man: Into the Spider-Verse
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.