Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.10.2019

Wedstrijd Skin

door Vertigo

Wanneer de door de FBI gezochte nazi-skinhead Byron Julie en haar drie dochters ontmoet, zorgt zijn nieuw verantwoordelijkheidsgevoel als partner en stiefvader ervoor dat hij wil breken met zijn oude leven. Zijn collega-bendeleden zijn echter niet van plan hem zonder slag of stoot te laten vertrekken. In ruil voor bescherming sluit Widner een deal met de FBI.

Skin is een beklijvende thriller in het zog van onder andere American History X met Edward Norton en Imperium met Daniel Radcliffe. Ook Jamie Bell overtuigt als nazi die zijn leven wil beteren.

Wil je deze kopstoot van een film graag aan je collectie toevoegen? Goed nieuws dan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Skin
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.