Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.03.2018

Wedstrijd Ready Player One IMAX-event @ Kinepolis Brussel

door Vertigo

Wanneer de excentrieke miljardair James Donovan, oprichter van de virtuele gamewereld OASIS, overlijdt, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote schattenjacht. De zonderlinge tiener Wade Watts is één van de miljoenen gamers die zich een avatar aanmeet in OASIS en op zoek gaat naar de vele easter eggs. Wat volgt, is een spectaculaire race tegen de klok, tjokvol coole popcultuurverwijzingen.

Ready Player One is het nieuwste sf-avontuur van blockbustermaestro Steven Spielberg. Vanaf woensdag 28 maart draait hij in de zalen, maar met dank aan Warner Bros kunnen wij een aantal lezers de kans bieden om de film vroeger te ontdekken!

Vertigo mag duotickets weggeven voor de Belgische première van Ready Player One opmaandag 26 maart in IMAX 3D in Kinepolis Brussel.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met hashtag #VertigoSpielberg! Als je op deze kanalen op een originele manier je liefde voor De Baard uit, verhogen je kansen op een duoticket.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!