Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.04.2019

Wedstrijd Mortal Engines

door Vertigo

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. Steden zijn zelfstandige staten geworden en zwerven rond op zoek naar brandstoffen, die ze van andere steden kunnen afnemen. Binnen deze wereld kruist het pad van van de jonge avonturier Tom dat van de mysterieuze Hester.

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avontuur van producent Peter Jackson. Het resultaat is een entertainende mix van Star Wars en Mad Max. Fans van het betere popcornentertainment kunnen zich hier met plezier aan laven. Wij geven enkele Blu-ray’s weg.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Mortal Engines
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.