Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.10.2019

Wedstrijd Ma

door Vertigo

Sue Ann leeft een eerder eenzaam bestaan in een rustig stadje in Ohio. Wanneer een tiener haar vraagt om wat drank voor haar en haar groep vrienden te kopen, biedt de vrouw haar kelder aan de tieners aan om er feestjes te organiseren. Na enkele feestjes begint de gastvrijheid van Sue Ann echter in een obsessie te veranderen.

Ma is een Single White Female-achtige psychothriller waarin Oscarwinnares Octavia Spencer zich in de knap vertolkte titelrol van haar minder knuffelbare kant laat zien.

Wil je deze thriller graag aan je collectie toevoegen? Wij geven enkele blu-ray’s weg. Je moet er niet voor om je moeder roepen, het onderstaande formulier invullen volstaat.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Ma
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.