Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.11.2019

Wedstrijd Harry Potter 4K Ultra HD Collection

door Vertigo

Wanneer Harry Potter er op zijn elfde verjaardag achter komt dat hij eigenlijk een tovenaar is, staat zijn leven op zijn kop. Hij wordt leerling aan de Hogwarts-hekserijschool, waar hij ook zijn toekomstige beste vrienden Ron Weasley en Hermione Granger ontmoet. Al snel ontdekt hij echter dat tovenarij ook een veel duisterdere kant heeft dan hij ooit had kunnen vermoeden.

Harry Potter is ongetwijfeld de beroemdste tovenaar van het witte doek. Tussen 2001 en 2011 werden de zeven boeken van J.K. Rowling naar het witte doek vertaald in acht razend succesvolle speelfilms.

Dit fantastische avontuur is vanaf heden verkrijgbaar in een heel mooie 4K-luxebox, waarin alle films in Ultra HD te bewonderen zijn.

Wij mogen enkele boxen wegschenken. Een toverspreuk prevelen gaat je niet helpen, maar het onderstaande formulier invullen kan er wel voor zorgen dat er – simsalabim nog aan toe – een exemplaar in je brievenbus valt.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!