Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.06.2019

Wedstrijd Happy Death Day 2U

door Vertigo

Na vele mislukte pogingen heeft studente Tree haar moordenaar gevonden én haar verjaardag overleefd. Langzaam maar zeker probeert ze de draad terug op te pakken, maar ze ontdekt dat opnieuw en opnieuw sterven veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

Happy Death Day 2U is het vervolg op de soortgelijknamige horrorhit van twee jaar terug, maar het betreft geen inspiratieloze kopie. Regisseur-scenarist Christopher Landon trekt immers meer dan in het eerste deel de kaart van de burleske humor en de metafysische vraagstukken.

Wil je deze originele sequel, waarover je verder beter niet te veel weet, ontdekken? Dat kan. Wij mogen enkele Blu-ray’s weggeven. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Liefst in deze dimensie.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Happy Death Day 2U
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.