Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.10.2019

Wedstrijd Greta

door Vertigo

Frances woont in New York samen met haar beste vriendin, maar gaat nog gebukt onder het verdriet om haar recent overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta ontmoet, ontstaat er een ongewone vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

Met Greta serveert regisseur Neil Jordan een hitchcockiaanse thriller met invloeden van Psycho tot Fatal Attraction. Vooral het acteerwerk van het duo Isabelle Huppert en Chloë Grace Moretz maakt indruk.

Wil je deze thriller graag ontdekken? Dat treft, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Je hoeft er ons echter niet voor te stalken, gewoon het onderstaande formulier invullen is voldoende.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Greta
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.