Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.06.2017

Wedstrijd Forgotten Scares @ Cinema Zuid

door Vertigo

Forgotten Scares: An In-depth Look at Flemish Horror Cinema neemt ons mee naar de geboorte van de Vlaamse horror in de seventies en laat tegelijk ook zijn licht schijnen op de toekomst. Via interviews met regisseurs, producenten, acteurs en componisten van vroeger en nu krijgen we inzicht in splatter- en gorefestijnen, slashercinema én nazi-exploitationfilms van eigen bodem.

Deze duizelingwekkende documentaire komt uit de koker van regisseur Steve De Roover. De film werd op het recentste BiFFF op applaus onthaald en op woensdag 21 juni staat hij op de programmatie van Cinema Zuid in Antwerpen. Aftrap om 20u. De vertoning wordt gevolgd door een Q&A met de regisseur, in goede banen geleid door onze hoofdredacteur Steven Tuffin.

Wil je graag bij deze vertoning aanwezig zijn? Vul dan onderstaand formulier in. Wij mogen 5 duotickets weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te delen op sociale media!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Lees meer over: