Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.06.2019

Wedstrijd Can You Ever Forgive Me?

door Vertigo

Lee Israel verdient in de jaren zeventig en tachtig de kost door portretten en biografieën te schrijven van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Wanneer haar succes afneemt, gaat ze met behulp van haar vriend Jack voor leugens en bedrog.

Can You Ever Forgive Me? vertelt het waargebeurde verhaal van de door Melissa McCarthy met overtuiging vertolkte Amerikaanse auteur die door de FBI opgepakt werd voor literatuurvervalsing. Dit aandoenlijke portret toont dat de waarheid nooit zwart-wit is.

Geïntrigeerd door deze bijzondere historie? Wij geven enkele dvd’s weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je echte gegevens achterlaten via het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Can You Ever Forgive Me?
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.