Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.02.2019

Wedstrijd Bohemian Rhapsody

door Vertigo

In Bohemian Rhapsody kruipt Rami Malek in de huid van Freddie Mercury, de flamboyante frontman van de rockband Queen. We volgen Mercury en de andere groepsleden tijdens hun snelle rise to fame, de creatie van hun revolutionaire sound en hun strubbelingen, maar ook tijdens hun voorbereidingen op één van de meest legendarische concerten uit de rockgeschiedenis.

Voor zijn vertolking van Freddie Mercury wist Rami Malek al menig acteerprijs in de wacht te slepen en misschien wacht hem straks ook een Oscar. Eén ding staat buiten kijf: met zijn unieke prestatie tilt hij Bohemian Rhapsody naar een hoger niveau.

Wij mogen van deze zwierige muziekbiopic enkele Blu-ray’s weggeven. Is this the real life? Is this just fantasy? Wees gerust, het is écht. Maar je moet wel onderstaand formulier invullen om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Bohemian Rhapsody
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: