Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.08.2017

Wedstrijd Baby Driver

door Vertigo

Baby (Ansel Elgort) is een jonge getaway driver die klusjes opknapt voor misdaadkoning Doc (Kevin Spacey). Wanneer hij de serveuze Debora (Lily James) ontmoet, wordt hij op slag verliefd. Hij wil zijn criminele leventje vaarwel zeggen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Baby Driver, één van dé verrassingen van deze filmzomer, draait sinds deze week in de bioscopen en bij Vertigo willen we deze muzikale thrill ride dan maar wat graag extra in de schijnwerpers zetten. Daarom schenken wij een aantal leuke pakketten weg met daarin een dubbel cd-soundtrack én een exclusieve New Era-pet. Het enige wat je hoeft te doen, om deze prijs jouw baby te noemen, is onderstaand wedstrijdformulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op sociale media met de hashtag #BabyVertigo!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!