Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.03.2020

Wedstrijd After the Wedding

door Vertigo

Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta, gaat in op een uitnodiging van zakenvrouw Theresa, die haar wil inlijven bij haar organisatie in New York. In ruil daarvoor zal Theresa het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. Als blijkt dat Theresa ook getrouwd is met Isabels ex-man Oscar, komt er een oud geheim naar boven.

After the Wedding is een remake van het gelijknamige Deense origineel van Susanne Bier. In deze Amerikaanse adaptatie zijn de hoofdrollen weggelegd voor Michelle Williams, Julianne Moore en Billy Crudup.

Liefhebbers van doorwrochte drama’s met een paar onthutsende onthullingen, moeten meteen het onderstaande formulier invullen. Zo maak je namelijk kans op één van de dvd’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD After the Wedding
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.