Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.11.2018

Wat Taron Egerton vindt van negatieve Kingsman 2-recensies

door Vertigo

Kingsman-acteur Taron Egerton is momenteel te zien in Robin Hood. De film krijgt er in de pers nog harder van langs dan Kingsman: The Golden Circle en dat laatste zit Egerton nog steeds dwars.

“Hopelijk wordt de derde beter onthaald,” zei hij. “De tweede¬†werd volgens mij een beetje onterecht afgebroken. Dat komt deels omdat ik alles heb gegeven. Om dan toe te kijken hoe hij met de grond werd gelijk gemaakt, was pijnlijk. Bovendien was de film bijlange niet slecht, ook al was hij misschien niet zo goed als de eerste.”

Aangezien het om een prequel gaat, slaat Egerton de volgende Kingsman-aflevering over, maar daarna zou regisseur Matthew Vaughn een einde breien aan het verhaal van Egertons personage Eggsy.

“Ik zou graag een derde film maken,” zei de acteur,¬† een waardig slotstuk voor een geweldige periode in mijn leven. Daarna zou ik mijn pak tien tot 15 jaar aan de kapstok laten hangen en dan terugkeren om de fakkel door te geven. Dat lijkt mij leuk. Voor we dat doen, moeten we de franchise echter eerst even laten rusten.”

Bron: IndieWire