Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.11.2017

Waarom de Fantastic Beasts-sequel beter wordt dan zijn voorganger

door Vertigo

Nadat de eerste castfoto van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald werd onthuld, zijn de verwachtingen van de Harry Potterfans hooggespannen.

Executive producer David Heyman gaf onlangs wat meer uitleg over de sequel: “We zullen de magische wereld van J.K. Rowling verder verkennen en passeren langs New York, Parijs en Londen. Zoals je van de castfoto kan afleiden, volgen we in deze film ook meerdere personages.”

Heyman belooft een pakkende filmervaring: “The Crimes of Grindelwald ademt een andere sfeer uit dan de eerste film. Het wordt een thriller op een manier en is dus stukken spannender. Tegelijk is het ook een film over passie en liefde in al zijn vormen, zowel romantisch, ouderlijk als ideologisch. Het wordt een opwindend en leuk avontuur.”

“We hebben veel geleerd van Fantastic Beasts and Where to Find Them, ging Heyman verder. “We maken daarom een nog rijkere, diepgaandere en meeslependere film. Bovendien is het camerawerk dynamischer. Je zal deze keer echt in het verhaal gezogen worden.”

Bron: EW