Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.03.2021

Vlaams Audiovisueel Fonds stelt nieuwe bestuursleden aan

door Vertigo

De voltallige Algemene Vergadering van het Vlaams Audiovisueel Fonds vzw heeft vandaag de zeven kandidaten, voorgedragen door de Vlaamse Gemeenschap, aangesteld als bestuurder bij het Vlaams Audiovisueel Fonds.

De volgende drie jaar zetelen Siegfried Bracke, Dennis Cluydts, Dimitri Hoegaerts, Anouk Mertens, Tim Raats, Ilse Schooneknaep en Dirk Vanhegen als bestuurder.

Het VAF wenst uitdrukkelijk de uittredende leden Anne Chapelle, Greet Claes, Anton Maertens, Johan Swinnen en voorzitter Kenneth Taylor te danken voor hun inzet van de voorbije jaren.

Een volgende stap in de vernieuwing van het bestuur is de aanstelling van vier onafhankelijke bestuurders die, samen met de zeven bestuurders voorgedragen door de Vlaamse Gemeenschap, in het bestuur zullen zetelen.

Het VAF kijkt uit naar de constructieve samenwerking met het nieuwe bestuur om de vele uitdagingen waar het voor staat op te nemen, te beginnen met de nieuwe beheersovereenkomst voor de periode 2022-2025 en de relance van de audiovisuele en gamesector.

Lees meer over: