Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.06.2017

VIP-Event: Valerian and the City of a Thousand Planets

door Vertigo

Het jaar 2740. Valerian en Laureline zijn intergalactische agenten die instaan voor de orde in het heelal. Door het Ministerie van Defensie worden ze naar Alpha gestuurd, een bruisende metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum samenleven. Een duistere kracht bedreigt echter het vreedzame leven in de Stad van Duizend Planeten. Aan Valerian en Laurleine om het gevaar te identificeren en aan te pakken. De toekomst van Alpha, en bij uitbreiding het universum, ligt in hun handen.

Frans filmer Luc Besson is helemaal terug met Valerian and the City of a Thousand Planets, een groots sciencefictionavontuur, waarin hippe namen als Dane DeHaan en Cara Delevingne de show stelen. Samen met de oogverblindende effecten natuurlijk.

Op maandag 24 juli kan je Valerian al in een exclusieve avant-première gaan bewonderen in White Cinema @ Docks Bruxsel, met dank aan Belga Films. Je krijgt op dit VIP-event niet enkel de film te zien, maar mag aansluitend ook tot middernacht eten, drinken en feesten.

Wil jij dit spetterende futuristische feestje absoluut niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  1. Klik hier, ga voor een GROOTST-abonnement en je bent zeker van een duoticket.
  2. Vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de GROOTER of GROOTST formule via onze abonnementspagina.