Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.12.2018

VIP-event The Favourite @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

De door allerhande kwaaltjes geplaagde koningin Anne regeert in de 18e eeuw over Engeland en wordt daarin achter de schermen bijgestaan door haar vertrouwelinge Lady Sarah, hertogin van Marlborough. De positie van Lady Sarah bij de koningin komt echter op losse schroeven te staan door de komst van haar jongere nicht Abigail, die al snel in de gratie van Queen Anne komt.

Voor zijn atypische kostuumdrama The Favourite verzamelde Yorgos Lanthimos een vrouwelijke topcast met onder meer Emma Stone, Rachel Weisz en Olivia Colman. Oscarnominaties gegarandeerd!

Op dinsdag 8 januari organiseert Vertigo samen met 20th Century Fox een VIP-avant-première van deze festivalhit in Cinema Cartoon’s (Antwerpen).

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoWintert!

Selecteer een geldig formulier

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen in overleg met Vertigo.