Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.08.2019

VIP-event Once Upon a Time in Hollywood @ White Cinema Brussel

door Vertigo

Los Angeles, 1969. Tv-acteur Rick Dalton hoopt zijn tanende carrière een doorstart te geven tijdens de laatste jaren van Hollywoods Golden Era. Daarbij wordt hij vergezeld door zijn stuntman en rechterhand Cliff Booth. De schaduw van Charles Manson en zijn sekte wordt echter alsmaar tastbaarder.

Met Once Upon a Time in Hollywood brengt Quentin Tarantino een magnifieke ode aan de gouden jaren van de Hollywoodcinema. De eerste reacties na de wereldpremière in Cannes waren unaniem: dit is Tarantino op zijn weemoedigst.

Met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell en ga zo maar door verzamelde hij zich als vanouds een topcast om duimen en vingers bij af te likken.

Op dinsdag 13 augustus organiseert Vertigo met dank aan Sony Pictures Releasing een exclusieve avant-première van deze instant-klassieker in White Cinema in Brussel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.