Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.07.2020

Vinnie Jones openhartig over X-Men: The Last Stand-teleurstelling

door Vertigo

Vinnie Jones vertolkte Cain Marko aka Juggernaut in Brett Ratners X-Men: The Last Stand en heeft onthuld dat de originele regisseur Matthew Vaughn andere plannen had voor de mutant.

“Ik ben erin geluisd,” zegt Jones. “Matthew Vaughn heeft mij aangenomen en in zijn script was Juggernaut een geweldig personage. Ik tekende zelfs voor drie films omdat ik de rol heel ernstig nam.”

Volgens Jones voegde Rattner na Vaughns vertrek allerlei personages toe die elk één zin tekst hadden en bleef er van de plannen voor Juggernaut niets meer over.

“Ik zat de helft van de tijd in mijn trailer,” zegt Jones. “Het was één van de teleurstellendste jobs die ik ooit heb gedaan. De Juggernaut waarvoor ik had getekend was verdwenen. Hij had geen verhaal, persoonlijkheid en tekst meer.”

“Twee keer heb ik erover samengezeten met Brett en telkens zei hij dat men bezig was met dingen voor mij te schrijven,” vervolgt hij. “Daar kwam echter nooit iets van in huis.”

“Het ergste is dat de fans mij de schuld gaven, terwijl ik er niets mee te maken had,” voegt hij eraan toe. “Ik werd de zondebok omdat niemand mijn kant van het verhaal vertelde. Ik had het gevoel dat ik een figurant was en dat was hartverscheurend.”

Bron: Dark Horizons