Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.04.2017

Vin Diesel praat over Fast & Furious-vete met The Rock

door Matthieu Van Steenkiste

 

Met Fast & Furious 8 bijna in de zalen duikt het nodige franchise-nieuws op. Zo had Vin Diesel het recent over zijn vete met Dwayne ‘The Rock’ Johnson, die maanden terug breed uitgesmeerd werd in en op de (sociale) media.

The Rock liet zich laatdunkend uit over zijn mannelijke tegenspelers, en dat viel niet in de smaak. Dat er nog steeds een haar in de boter zit, blijkt uit het feit dat Johnson en Diesel uit elkaar worden gehouden tijdens de promotour voor Fast & Furious 8. Diesel ontkent zelfs niet dat er een conflict was en misschien zelfs is:

“Ik denk dat het is opgeblazen is , en dat was niet de bedoeling. Ik weet dat Dwayne deze franchise enorm apprecieert. Bij mij thuis is hij nog altijd gewoon Nonkel Dwayne, en dat weet hij. Dwayne heeft maar één Vin in zijn leven, één grote broer in deze filmwereld, en dat ben ik.”

Enigszins grappiger is het nieuws dat franchise-scenarist Chris Morgan het idee van een Fast & Furious in Space niet meteen afschoot: “Alles kan als het verhaal maar goed genoeg is.”

Niet veel later leekt hij de interviewer toch in het ootje te nemen, want hij begon te freewheelen over een Fast & Furious/Riddick-cross-over: “Wat als Doms lang vergeten broer Richard B. Riddick plots opduikt?” Twee versies van Diesel voor de prijs van één, dus.

Bron: /Filmtheplaylist.net