Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.06.2017

Vertigo zomert met 8 covers en tal van avant-premières

door Steven Tuffin

Zoals gewoonlijk doen wij het tijdens juni, juli en augustus iets kalmer aan, maar dat betekent niet dat we je aan je filmlot overlaten. Om de drie maanden te overbruggen pakken we uit met een extra dik zomernummer en verschillende avant-premières.

Nummer 33

Ons derde zomernummer is een feit en we zijn er verdomd trots op! Het is met zijn 68 pagina’s een van onze lijvigste nummers ooit geworden, en heeft net zoals vorig jaar acht verschillende jasjes aka covers.

Daarop sieren in volgorde van releasedatum The Mummy, L’amant double, War for the Planet of the Apes, Spider-Man: Homecoming, Cars 3, Valerian, Baby Driver en Atomic Blonde.

Andere films die in het zomernummer aan bod komen zijn A Gentle Creature, 120 battements par minute, Dunkirk en The Emoji Movie.

Avant-premières

Ondertussen staan er de komende maanden al tal van events gepland. De spits wordt afgebeten met een avant-première van de nieuwe François Ozon, L’amant double.

Daarna volgen vroege vertoningen van onder meer War for the Planet of the Apes, Valerian en Baby Driver.

Als je zeker van de partij wil zijn bij deze duizelingwekkend coole screenings, neem dan een kijkje op onze abonnementspagina. Twee van de drie beschikbare formules geven je recht op duotickets voor al onze events!