Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.07.2020

Verschijnt Tom Clancy-thriller met Michael B. Jordan rechtstreeks op Amazon Prime?

door Vertigo

Amazon zou aan het onderhandelen zijn met Paramount om de thriller Without Remorse met Michael B. Jordan over te nemen. Als de deal doorgaat, zal de film waarschijnlijk geen bioscoprelease krijgen maar rechtstreeks op Amazon Prime belanden.

Without Remorse werd geschreven door Sicario-scenarist Taylor Sheridan en ingeblikt door Sicario: Day of the Soldado-regisseur Stefano Sollima.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Clancy en gaat over CIA-agent John Clark (Jordan). Hij zint op wraak nadat zijn vriendin wordt vermoord door een drugsbaron uit Baltimore.

Clark werd eerder vertolkt door Willem Dafoe in Clear and Present Danger en door Liev Schreiber in The Sum of All Fears. Mogelijk hoopt Amazon op een cross-over met John Clark en Jack Ryan, vertolkt door John Krasinski in de gelijknamige Amazon-reeks.

In Without Remorse speelt Queen & Slim-actrice Jodie Turner-Smith namelijk een nieuw personage genaamd Karen Greer. Zij zou de dochter kunnen zijn van Admiral Greer, het personage van Wendell Pierce in Amazons Jack Ryan-serie.

Without Remorse zou oorspronkelijk op 18 september dit jaar de zalen halen, maar werd door de coronacrisis uitgesteld naar 26 februari volgend jaar.

Bron: /Film