Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.06.2019

Verklapte Tom Holland een Spider-Man: Far From Home-detail?

door Vertigo

Spidey-acteur en notoire flapuit Tom Holland heeft mogelijk alweer zijn mond voorbijgepraat. In een interview naar aanleiding van Spider-Man: Far From Home onthulde hij namelijk dat Thanos achter de komst van de schurken uit de film zit.

Uit de trailer viel tot nu toe enkel af te leiden dat de Elementals, de slechteriken in kwestie, de oversteek naar onze dimensie hebben gemaakt dankzij een vingerknip met de Infinity Stones. Daarvan vonden er echter al drie plaats, één in Avengers: Infinity War door Thanos en twee in Avengers: Endgame door de Hulk en Iron Man.

Aan de reacties van de acteur en het publiek te zien had Holland wellicht niet mogen onthullen dat Thanos de schuldige was.

Verder bevestigde regisseur Jon Watts dat de eerste ontmoeting van Spidey met Nick Fury (Samuel L. Jackson) uit de trailers in de film zit. Nochtans waren beide personages aanwezig op de uitvaart van Iron Man (Robert Downey Jr.) in Avengers: Endgame.

“De scène in de trailer is niet fake,” zei Watts, “en de reden waarom ze niet met elkaar praatten in Endgame komt ter sprake. Er is echter meer dan dat aan de hand.”

Bron: /Film