Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.02.2022

Venom-regisseur Ruben Fleischer openhartig over negatieve recensies

door Vertigo

Venom werd een box office-hit, maar werd verguisd door de pers. Dat kwam hard aan bij regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Uncharted).

“De reacties van de critici waren eerlijk gezegd spijtig omdat we zo hard aan Venom hadden gewerkt,” zegt Fleischer. “Ik weet ook dat de bioscoopgangers van de film hebben genoten omdat ik hem samen met hen heb gezien.”

“Het verraste me dus een beetje dat de recensies zo negatief waren,” vervolgt hij. “Dat lijkt me ook onterecht, aangezien het publiek van Venom hield. Anders zou de film zo’n succes niet geweest zijn. Het was ontmoedigend dat hij een negatieve connotatie had.”

Fleischer voegt eraan toe dat Venom jammer genoeg altijd een slechte Rotten Tomatoes-score zal hebben. “Het is echter wat het is en het enige dat me kan schelen is dat de mensen hem goed vonden.”

“Hopelijk is dat ook met Uncharted het geval,” vervolgt hij. “Ik heb de film gemaakt voor het publiek en wilde een leuk, escapistisch avontuur vol actie afleveren. Ik zal trots en blij zijn als de fans ervan houden.”

Bron: The Playlist

Lees meer over: