Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.09.2022

Trailers voor nieuwe Disney, nieuwe DC en nieuwe Hellraiser online

door Vertigo

Disney heeft een eerste volledige trailer vrijgegeven voor de nieuwe animatiefilm Strange World. De stemmencast van Strange World bevat onder meer Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Gabrielle Union en Lucy Liu.

Ook van een andere potentiële kaskraker, Black Adam, staat er een nieuwe trailer online. Opvallend daarin is dat er een duidelijke link wordt gelegd naar Justice League en Birds of Prey. Daarmee lijkt het erop dat Warner Bros. het bestaande DC Extended Universe nog niet heeft opgegeven.

Black Adam maakt binnen vier weken zijn debuut in de cinema.

De eerste trailer van Hellraiser staat online. De film is een reboot van de horrorfilm van Clive Barker uit 1988. De schrijver is ook betrokken als producent.

In de nieuwe Hellraiser komt een jonge, verslaafde vrouw in het bezit van een eeuwenoude puzzel. Ze heeft niet door dat ze daarmee Cenobites kan oproepen, sadistische wezens uit een dimensie die veel wegheeft van de hel.

Het meest herkenbare personage uit de horrorreeks, Pinhead, wordt ditmaal gespeeld door actrice Jamie Clayton. De regie is in handen van David Bruckner, die eerder The Night House maakte. 

Lees meer over: